Avaringumas Elektrėnų savivaldybėje per 9 šių metų mėnesius

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariatas (toliau – Elektrėnų PK) informuoja, kad Elektrėnų savivaldybėje per 9 šių metų mėnesius įvyko 145 eismo įvykiai.

Vilniaus aps. VPK Elektrėnų PK

 

Daugiausiai eismo įvykių įvyko Elektrėnų mieste – 40, iš 19 eismo įvykių vairuotojai pasišalino. Avaringiausia gatvė Elektrėnuose yra Draugystės g. – 7 eismo įvykiai, toliau po 6 eismo įvykius įvyko Šviesos, Elektrinės ir Rungos gatvėse. Elektrėnuose, Elektrinės g., įvyko vienas eismo įvykis, kurio metu buvo sužalotas 1 žmogus. Vievyje įvyko 20 eismo įvykių, iš jų iš 6 eismo įvykių vairuotojai pasišalino. Avaringiausia gatvė Vievyje yra Kauno g. – joje įvyko 5 eismo įvykiai, Semeliškių g. – 4 eismo įvykiai, Naujojoje ir Stoties g. įvyko po 3 eismo įvykius. Eismo įvykių, kurių metu būtų sužaloti ar žuvę žmonės, Vievyje nebuvo.

Kelyje Vilnius – Kaunas – Klaipėda įvyko 32 eismo įvykiai, iš 2 eismo įvykių vairuotojai pasišalino. Įvyko 3 eismo įvykiai, kurių metu žuvo 3 žmonės ir buvo sužeisti 5 žmonės. 11 eismo įvykių įvyko dėl į kelio važiuojamąją dalį netikėtai išbėgusių laukinių gyvūnų.

Kituose savivaldybės keliuose įvyko 26 eismo įvykiai, iš 2 eismo įvykių vairuotojai pasišalino. Iš savivaldybės kelių avaringiausias yra Vievis – Aukštadvaris – 7 eismo įvykiai. Savivaldybės keliuose įvyko 3 eismo įvykiai, kurių metu buvo sužaloti 2 žmonės ir 1 žuvo.

Savivaldybės miesteliuose ir kaimuose įvyko 27 eismo įvykiai. Daugiausiai eismo įvykių įvyko Semeliškių k. – 3, dviejuose eismo įvykiuose buvo sužaloti žmonės. Iš viso savivaldybės miesteliuose įvyko 8 eismo įvykiai, kurių metu žuvo 1 žmogus ir buvo sužeisti 7 žmonės.

Analizuojant eismo įvykių pasiskirstymą laike, Elektrėnų savivaldybėje daugiausiai techninių eismo įvykių įvyko nuo 11 val. iki 12 val. ir nuo 18 val. iki 19 val., įskaitinių eismo įvykių daugiausiai įvyko laikotarpyje nuo 18 val. iki 20 val. Avaringiausia diena Elektrėnų savivaldybėje buvo šeštadienis – įvyko 32 eismo įvykiai, trečiadienį įvyko 25 eismo įvykiai. Tačiau daugiausiai įskaitinių eismo įvykių įvyko penktadienį – 5 eismo įvykiai, sekmadienį – 4 eismo įvykiai.

Dauguma eismo įvykių įvyko dėl saugaus greičio nepasirinkimo ir saugaus atstumo nesilaikymo. Dėl neblaivių vairuotojų kaltės įvyko 3 eismo įvykiai, kurių metu 3 žmonės žuvo ir 4 sužeisti. Vienas iš vairuotojų ne tik, kad buvo neblaivus, bet ir neturėjo teisės vairuoti. Eismo įvykiuose žuvo 3 vairuotojai ir 2 keleiviai. Eismo įvykiuose buvo sužeisti 4 vairuotojai, 3 keleiviai, 1 motociklo vairuotojas, 1 dviračio keleivis ir 4 pėstieji.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami Video

Aktualijos

Aktualijos

Aplinkos apsauga

Archyvas

Darbo partija

Elektrėnai

Elektrėnų kraštas gyvuose prisiminimuose

Elektrėnų krašto šviesuoliai

Europietiška savivaldybė

Keliai aukštumų link

Keliai link aukštumų